Hallo wij zijn Brecheisen

Onze organisatie bestaat ruim 40 jaar en is actief binnen bedrijfsmakelaardij met kantoren in Utrecht, Houten, en Vleuten/De Meern, Amersfoort. Vele duizenden nieuwbouwobjecten en bedrijfsobjecten worden door onze organisatie verkocht c.q. verhuurd, waarbij tevens voorafgaande aan de verkoop adviezen aan opdrachtgevers worden uitgebracht.

Onze positie op de bedrijvenmarkt kan gerenommeerd worden genoemd als gevolg van de jarenlange bekendheid en van onze ‘’pool’’ van lokale, regionale en landelijke relaties. Deze positie wordt versterkt door ons lidmaatschap van de ‘’IBG’’ zijnde een landelijk samenwerkingsverband van zelfstandige makelaars.

Met name de afgelopen jaren hebben we een groot aantal vierkante meters nieuwbouw verhuurd c.q. verkocht met betrekking tot kantoor- en bedrijfslocaties.

Brecheisen bedrijfsmakelaars maakt onderdeel uit van Brecheisen Makelaars, er werken thans circa 30 werknemers, waarvan elf beëdigde makelaars. De cultuur binnen de organisatie kenmerkt zich over het algemeen als jong en dynamisch, enthousiast en hoog opgeleid. Brecheisen Makelaars is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Tevens zijn enkele van onze collega’s voorzien van de Titel MSRE (van de opleiding ASRE).

Als breed georiënteerd makelaarskantoor met een zeer uitgebreid netwerk bestaande uit onder andere gemeenten, projectontwikkelaars, woningbouwcoöperaties en andere marktpartijen in alle prijssegmenten, denken wij u zonder meer van dienst te kunnen zijn bij de verkoop/verhuur van uw portefeuille.

Als goed ingevoerd makelaarskantoor in Utrecht, Vleuten/De Meern, Houten en Amersfoort, met onze genoemde ervaring, sterke punten en onze goede marktpositie hopen wij in uw organisatie een nieuwe partner te vinden waarmee wij een constructief zakelijke relatie kunnen aangaan waarbij win-win situaties worden nagestreefd.